NFT's

NFT's zijn relatief nieuw in de (kunst)wereld. Door middel van blockchaintechnologie en de verkoop van NFT's is het mogelijk om bezit van digitale objecten te regelen.
De eerste serie van 8 suprolo's zijn nu beschikbaar op digitale marktplaats OpenSea.
Een NFT is een Non-Fungible Token, oftewel een niet inwisselbaar en onvervangbaar digitaal eigendomsbewijs - of certificaat. 
Als koper kun je eigenaar worden van een (digitaal) object door de aanschaf van de NFT die daaraan gekoppeld is.
Dit is niet te wijzigen vanwege de manier waarop dit is vastgelegd op de blockchain, de technologie waarmee gewerkt worden. Het is tevens transparant omdat deze technologie 'open bron' is (open source) en dus door iedereen is in te zien.
Het is mogelijk om op deze manier allerlei zaken aan te schaffen zoals digitale muziek en kunst, maar ook fysieke objecten worden via deze weg verhandeld. Er wordt volop geëxperimenteerd met allerlei zaken, zoals zelfs huizenverkoop.
De informatie en voorwaarden liggen vast in een zogenoemd 'smart contract', en zodra aan alle voorwaarden voor de aankoop is voldaan, treedt het contract in werking en is het eigendom overgedragen.
Suprolo Art presenteert een eerste reeks van 8 digitale suprolo's op Open Sea, de bekendste marktplaats voor NFT's. Dit betreffen de hoogwaardige scans die gemaakt zijn om de reproducties te kunnen vervaardigen. Je kunt de afbeelding bijvoorbeeld gebruiken in een digitale fotolijst, als profielfoto, of als achtergrond op de computer.
BEKIJK OP OPEN SEA!

Suprolo NFT's®

Digitale reproducties van gouaches (schilderijen) te koop via Open Sea.

TRANSPARANT

De voorwaarden duidelijk bij aankoop en vastgelegd op de blockchain.

GECERTIFICEERD

Een NFT zelf is een eigendomscertificaat dat niet te vervalsen is, niet gewijzigd kan worden, en altijd door iedereen kan worden ingezien.

UNIEK

Van scans die ook worden gebruikt voor de art-reproductie, wordt er maar één als NFT verkocht. 
BEKIJK DE COLLECTIE OP MARKTPLAATS OPEN SEA!
© Estare: Suprolo, Sant Julià de Lòria. All rights reserved
Copyright © 2024 - Suprolo World. All rights reserved
sunlicensediamond
nl_NLDutch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram