De fascinerende wereld van de suprolo’s

Een verhaal van the Artists Suprolo
Wij zijn suprolo’s®, wezentjes uit de suprolowereld® die helemaal bestaat uit lila energie. Ook wijzelf zijn daaruit geboren. Wij noemen dit ons suprololila®. Het suprololila is ons hartsgeheim wat bestaat uit een betoverende, lichtende, wonderlijke witte transparantie.
In deze lichtwereld ligt Llumeneres, het kleine gehucht hoog in de bergen, waar wij worden geboren in de Aquamarijnen Waterval diep in de Xerc-grot.
Daar spelen wij onze zonnespelen en creëren wij onze zomerpaleizen aan de stranden van de wereld. Wij houden er erg van om met licht te spelen en daarom worden wij de lichtwezentjes van Llumeneres genoemd. Wij kunnen alles doen met ons lila licht. Wij kunnen bijvoorbeeld zonnen maken in de pikdonkere nacht. Wij kunnen het laten sneeuwen in de zon, en we kunnen de bergen in vuur en vlam zetten.
Vanuit Llumeneres zwermen wij uit naar alle windrichtingen op de aarde door de oneindige blauwe luchten naar planeten, zonnen, manen en sterren. Wij hebben geen vaste woonplaats. Heel het universum is onze verblijfplaats en we voelen ons daar thuis. Maar in Llumeneres ontmoeten wij elkaar, we komen daar samen om te babbelen en plezier te maken. Wij zijn een immense familie van miljoenen en miljoenen suprolo’s.
Wij doen alles met het blauwwitte licht van ons suprololila, een licht dat bestaat uit alle lichten die er maar bestaan. Onze lichamen zijn gemaakt van de prachtigste regenboogkleuren en wij steken fel af tegen de blauwe hemel boven het altijd zonnige Llumeneres. Wij bewegen ons voort door middel van suprololila energie. Wij zijn sneller dan geluid en licht, daardoor kunnen de mensen ons op onze reizen niet zien. Wanneer we in Llumeneres zijn komen the Artists Suprolo bij ons op bezoek en zij praten dan met ons en beelden onze kleurige en lila vibraties uit. Wanneer wij daar zijn, dansen wij in het heldere maanlicht op de klanken van de suprolo-llocings® en wij vertellen elkaar allerlei verhalen als we rondom de iriserende vuren zitten.
Wil je weten hoe wij eruitzien? Wij hebben de meest verschillende gekke vormen. Suprolo’s hebben geen hoofd, ook geen haar, neus, oren, mond, tanden of ogen. Het is erg komisch om geen handen of voeten te hebben. Wij horen, zien, ruiken, voelen, tasten en handelen door middel van suprololila energie. Wij zijn stralend en doorzichtig als lucht en kunnen eruitzien als xenonlicht. Wanneer we ons ‘s nachts laten zien vinden wij het leuk om van wit licht te zijn en overdag nemen we een blauwwitte kleur aan. Omdat we van suprololila energie zijn gemaakt, kunnen we nooit sterven, we zijn nooit moe, we vliegen dwars door de dikste muren en bewegen ons gemakkelijk onder water. We kunnen ons ook dwars door de aarde verplaatsen en in het hart van de zon zijn. Wij blijven altijd jong. Wij slapen nooit. Wij zijn vrolijk, avontuurlijk en heel humoristisch.
Wij zijn erg onafhankelijke lichtwezens van suprololila energie. Wij trouwen nooit, maar blijven altijd alleen. Met ons suprololila hebben we contact met alle andere suprolo’s. Onze eenheid vinden we in onze blauwwitte lichtenergie, die één van de grootste krachten is van ons suprololila.
Het is heel grappig om samen te dansen, de gekste capriolen te maken en feest te vieren. Neuriën, soezelen in de zon op de top van de berg en slagroom eten zijn onze meest geliefde bezigheden. Soms gaan we naar de bloemen om er wat honing te snoepen. Ons leven is één groot spel.
Onze wereld bestaat uit eindeloze overvloed en grote rijkdommen. Als wij ergens zin in hebben, dan stellen we het ons voor en meteen is het er. Een villa met zwembad hoeven wij ons maar te wensen en kijk, het is er al. Omdat wij niet kunnen sterven hebben we eigenlijk niets nodig en zijn we nooit bang.
Iedere dag worden er nieuwe suprolo’s geboren. De geboorte van een suprolo is een vrolijk feest. Alle suprolo’s die een baby willen, verzamelen zich rond de Aquamarijnen Waterval. Wij richten ons suprololilalicht® op de zandkorreltjes die neervallen in de bron van de Llumeneresbeek. Terwijl we zacht neuriën, springen de kleine suprolobaby’s® uit de zandkorrels van de beek op de waterlelies. Zij zijn meteen jonge volwassenen. Ook zij houden veel van sinaasappelsap, honing en slagroom. Heel het jaar door zijn er festiviteiten rondom deze geboortes, zodat er altijd suprolo’s in Llumeneres zijn.
Wij gaan graag op bezoek bij mensen en andere wezens in het universum. De mensen op aarde zijn onze speciale vrienden. Wij bezoeken hen vaak, helpen hen en vrolijken hen op. We hebben veel pret om de gekke dingen die mensen soms doen. Mensen worden door ons beschermd. Wij brengen verwarmend licht in hun hart. Wanneer kinderen slapen, vliegen wij over hen heen en laten hen prachtige dromen dromen. Wij brengen mensen altijd vreugde, blijdschap, zon en geluk.
Als wij in Llumeneres zijn of op andere plaatsen in de wereld, kunnen we alles zien in de wereld en in het universum en daarbuiten. Wij zijn in nauw contact met alle andere suprolo’s waar die ook zijn, door middel van onze suprololila energie. Met die energie kennen we alles, we kunnen alles zien in het donker en we kunnen dwars door alles heen kijken. Er zijn geen geheimen voor ons.

Met onze suprololila energie brengen we alles tot leven overal waar we zijn. En dank zij het roodgoudenwitte lila licht worden er voortdurend nieuwe dingen gecreëerd in onze lila lichtwereld.
The Artists Suprolo, Sant Julià de Lòria,
24 september 2012
© Estare: Suprolo, Sant Julià de Lòria. All rights reserved
Copyright © 2024 - Suprolo World. All rights reserved
nl_NLDutch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram